Angoltanulás gyerekeknek játékosan – a legjobb módszerek és tanácsok

A gyerekeknek egy kreatív, inspiráló és játékos környezetben sokkal jobban megy a tanulás. Sajnos ez sok gyermeknek számos tényező miatt sokszor nem adatik meg, és élvezet helyett kötelességként élik meg a nyelvtanulást.

Csak gondolj bele, hogy mennyivel élvezetesebb lett volna számodra is, ha nem Magdi néni kiabált volna veled – valószínűleg még orosz órán – egy rosszul megoldott feladat után, hanem a barátaiddal ügyködtél volna egy online kvíz sikeres megoldásán.

Pedig tapasztalatból mondjuk, hogy az angoltanulás gyerekeknek játékosan az igazi.

Az izgalmas, interaktív feladatok, online alkalmazások segítségével ugyanis érdekesebbé és szórakoztatóbbá lehet tenni az angoltanulást. És egy gyerek mire vágyik leginkább, ha nem a játékosságra?

“De mégis hogyan lehetne az angol tanulás játékos gyerekednek?” – kérdezheted, pedig a válasz egészen egyszerű: ne száraz példákon keresztül kell gyermekednek angolt tanítani, hanem játékos, interaktív feladatokon keresztül, amiket a gyerekek is élveznek, mert ilyenkor a tanultak is jobban rögzülnek.

Mi úgy hisszük, hogy a gyerekek tanulása csak akkor lehet eredményes, ha azt egy érdekes, játékos és jutalmazó folyamattá tesszük. Hogyan járulhatsz tehát hozzá szülőként ahhoz, hogy gyermeked élvezze az angoltanulást?

Biztosíts bátorító légkört

Szülőként egészen biztosan egy pozitív, támogató és inspiráló környezetet tudsz megteremteni gyereked számára. A nyelvtanulása kapcsán segíts neki mindenben, amiben csak tudsz, és bátorítsd akkor is, ha hibázik.

Mert hibázni fog, sokat, viszont ha azt látja, hogy a hibázás természetes dolog és nincs vele semmi probléma, akkor nem fogja ez visszatartani attól, hogy megszólaljon angolul.

Sok felnőtt egyébként pont azért nem mer megszólalni angolul, mert úgy tanulták régen a nyelvet, hogy ha hibáznak, akkor jön a leszúrás, a tanár elégedetlen, mindenki más előtt pedig kellemetlen, hogy “megint nem tudtak” valamit.

Azt sugalld tehát gyermeked felé, hogy hibázni emberi dolog, nincs ezzel semmi baj, és együtt ki tudjátok javítani a hibákat. Törekedj az oldott, bátorító légkör megteremtésére, és ne feledd: az angoltanulás gyerekeknek játékosan működik csak igazán!

A Westportnál is pont ennek a légkörnek a megteremtésére törekszünk. Kiemelten fontos szerintünk, hogy a gyerekek merjenek egymás előtt megszólalni, és kislétszámú angol tanfolyamainknál is olyan játékos, pozitív közösségeket szeretnénk kialakítani, melynek fiatal tanulói alig várják a következő órát. 🙂

Használd ki a lehetőségeket

Ami egy iskolai órán nem adatik meg, az otthon mind rendelkezésedre áll. A 21. században elég, ha letöltesz egy mobilappot, vagy tableten elindítasz gyerkődöcnek egy youtube videót. Mi több, te magad is kiemelt figyelmet fordíthatsz angol nyelvi készségeinek fejlesztésére. Gyakorolhatsz vele feladatokat (ilyeneket találsz egyébként Facebook oldalunkon is, illetve ebben a cikkben, lejjebb, ide kattintva), és a mindennapok részévé teheted az angolt.

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz ahhoz eléggé angolul, hogy egyes dolgokban segíteni tudj neki, akkor pedig mindenképpen érdemes megfontolnod gyerekekre szabott, élményközpontú angol tanfolyamunkat. Nálunk pozitív és bátorító környezetben, anyanyelvi tanáraink segítségével játékos feladatokon keresztül fejleszthetik a gyerekek angoltudásukat.

Hogyan tudod játékosan angolul tanítani és taníttatni gyermekedet?

Mielőtt felsorolnánk pár konkrét játékos angol tanulási gyakorlatot, hadd mondjak el 3 egyszerű alapelvet, amire érdemes odafigyelned gyermeked angoltanulása során.

1. Légy tisztában gyermeked nyelvi szintjével, érdeklődésével. Tapasztald ki, hogy mit élvez, és mit nem, mely feladattípusokat csinálja szívesen, és mik azok, amiknél húzza a száját, mert még nehéz neki vagy túl “száraz”. A legfontosabb szempont az legyen, hogy élvezze az angolozást és úgy ragadjon rá észrevétlenül az angol, mint a kosz. 🙂

2. Másodsorban fontos, hogy az angoltanulásnak nem egy különleges alkalomnak kell lennie gyermeked életében, sokkal inkább egy rutinnak. A gyerekek szeretik a kiszámíthatóságot, és ha azt is látja rajtad, hogy várod, hogy angolozzatok, mert az egy jó dolog, rá is át fog ragadni ez.

3. Ismételd át vele az iskolai anyagot (szigorúan játékos formában), kérdezd meg mindig, hogy aznap mit tanultak az iskolában / nyelvtanfolyamon, szeretné-e elmesélni. Sokszor több időre van szüksége egy gyereknek, míg elér arra a pontra, hogy képes és mer 1-1 szót kimondani. Fontos tehát, hogy ha lehet,  akkor ne csak az iskolaban vagy az angol tanfolyamokon, de otthon is gyakoroljon és fejlődjön gyermeked.

Angol tanulás játékosan – A legjobb 8 módszer gyerekeknek

Szótanulás kizárólag játékosan!

Ugyan ki szeretne szótárfüzetből tanulni, amikor lehet applikációkkal, szókártyákkal, vagy dalokból is?

 

#1 – Applikációk

Olyan appokkal, mint a Little Pim, vagy a Duolingo, gyermeked egészen biztosan jól el tudja majd foglalni magát. Végtére is ők már ebben nőnek fel, és természetesen nyúlnak a telefonokhoz és tabletekhez. Miért ne használnád ezeket az eszközöket arra, hogy gyereked játékosan angolul tanuljon rajtuk?

Már csak azért is rendkívül hasznosak ezek az appok, mert játékos angol nyelvi feladatok segítségével tanítják a felhasználókat, és valljuk be: ha egy panda segít tanulni a szavakat, az sokkal menőbb, mintha a papír egyik feléről a másikra kéne átmásolni a jelentésüket. 🙂

Ezek az angol nyelvi játékok a gyerekek számára is érdekessé tehetik a nyelvtanulást, és játékká varázsolhatják az iskolapadban inkább szenvedésnek tűnő tankönyvi példákat.

Miután feltelepítetted az alkalmazást az AppStore-ból (sajnos androidon ez az alkalmazás még nem elérhető), és készítettél egy felhasználót, akkor az alkalmazáson belül számos videót és tartalmat érhetsz el. Ezek nagyrésze sajnos fizetős, azonban maga a tartalom tökéletes kezdő gyerekek tanításához. Innen tudod letölteni: Little Pim: iOS

A Duolingo alkalmazást alapvetően felnőtteknek szoktuk ajánlani, de 8-10 éves kortól akár már gyerekek is tudnak vele gyakorolni és tanulni. Telepítés után be kell majd állítanod, hogy milyen nyelvet beszélsz, és milyen nyelvet szeretnél tanulni. A teljesen kezdő szinttől a haladóig bárki találhat a szintjének megfelelő feladatokat, így ha gyermeked még csak most kezdi az angoltanulást, akkor is érdemes kipróbálnia a Duolingot! Innen tudod letölteni: Duolingo: iOSAndroid

#2 – Rajzfilmek, mesék angolul – Az 5 legjobb gyerekmese

Mi más lenne jobb angoltanulás a gyerekeknek játékosan, mint mesék nézése? Ha gyereked egyébként is szokott rajzfilmeket nézni (akár tv-ben, akár az interneten), miért ne nézné ezentúl a könnyebbeket angolul? Ha angolul nézi a meséket, gyermekednek javulni fog a hallott szövegértése, bővülni fog szókincse, és akár még az akcentusokhoz is hozzászokhat.

Peppa Pig

Ez a mese egy malaccsalád életét mutatja be, akik beszélnek, röfögnek, és mindenféle érdekes dolgot csinálnak. Kezdő gyerekeknek tökéletes mese, 6-8 éves kortól már nézhetik a gyerkőcök.

peppa pig angol mese játékos angoltanuláshoz gyerekeknek

Martha Speaks

A főszereplő, Martha, aki egy beszélő kutya. Egy elfogyasztott konzerv betűleves hatására tanult meg beszélni. Azóta azonban bárkinek, és bármiről képes órákat fecsegni. Szintet tekintve akár már kezdőknek is ajánlott a Martha Speaks.

 

Mickey Mouse Clubhouse

A főszereplő Mickey egér, aki különböző tárgyakat használ fel, ha a segítségét kérik. A barátai segítenek neki a megoldásokban, eközben nagyon sok kalandba keverednek. Akár már kezdő gyerekeknek is élvezetes lehet, hiszen minden vizuálisan is megjelenik.

 

Word girl

A Word Girl estében egy oktatómeséről beszélhetünk, melyben a készítő, Dorothea Gillim a jó sztorira, karakterekre és élvezetes animációkra szeretne fókuszálni amellett, hogy meséjével tanítani szeretné a gyerekeket. Szintén haladóbb gyerekeknek ajánljuk.

Phineas and Ferb

Phineas és Ferb, a két főszereplő minden részben építenek valamit. Candace, nővérük pedig próbálja bebizonyítani anyjuknak, hogy a két fiú mindig mesterkedik valamiben, és még túl fiatalok ehhez.

Emellett Phineas-ék kacsacsőrű emlőse, Kerry egy titkos ügynök, aki Dr. Doofenshmirtz ördögi terveit akadályozza meg minden részben, ezzel megmentve a világot. Inkább haladó gyerekeknek ajánlott nehezebb szókincse miatt.

Ha úgy döntöttél, hogy inkább te keresnél gyereked számára angol rajzfilmeket, meséket, csak menj fel a Youtube-ra, és írd be az elérni kívánt műsor nevét, nagy valószínűséggel megtalálod. 

#3 – Dalok

Hova is érdemes navigálni, ha az ember angol gyerekdalokat szeretne tanuláshoz? Hát persze, hogy a Youtube-ra! Azért, hogy egyszerűbbé tegyük számodra a kereséglést, összegyűjtöttünk pár csatornát, melyeket a nevükre kattintva tudsz megnyitni.

A Super Simple Songs csatorna, ahogy a nevéből is gondolnád, kezdőknek is könnyen megérthető dalokkal várja a nézőit. Több, mint 10 millió követővel jelentős népszerűségre tett már szert világszerte. Super Simple Songs – Kids Songs


 

Ezen a csatornán is angol oktató dalokat, meséket találhatsz gyermekeid számára. Természetesen saját animáció is dukál ezekhez, talán ezért is közelednek ők is a 10 millió feliratkozó felé. LooLoo Kids – Nursery Rhymes and Children’s Songs


 

Szintén angol gyerekdalokat és mondókákat találhatsz, ha a Kids TV youtube csatorna videóit böngésznéd. Kids TV – Nursery Rhymes And Baby Songs

 

#4 – Alvás előtti mese angolul

Az alvás előtti mesék egyébként is nagyon hasznosak, mert hozzájárulnak az esti rítusokhoz, segítik az elalvást, fejlesztik gyermekünk szókincsét, kreativitásukat, képzelőerejüket.

Ha angolul olvasol kisebb gyermekednek mesét, ezek mellett még angoltudását is tudod játékosan fejleszteni. Értelemszerűen a nyelvi szintjének és érdeklődési körének megfelelő meséket kell választani, hiszen az esti mese olvasása egy pozitív élmény gyerekünk életében, és ha nem érti a mesét, vagy nem érdekli, akkor könnyen az angol nyelvet hibáztathatja majd.

Elsősorban tehát próbálj olyan meséket olvasni neki angolul, amiket egyébként is olvasnál, sőt, akár korábbi, magyarul felolvasott meséket is olvashatsz neki angolul, melyeket közben nagy eséllyel fel is ismer majd gyermeked.

Íme 2 oldal, ahol ilyen meséket találsz:

1) English for Students – Simple Short Stories Az English for Students oldalán középhaladó – haladó gyermekeknek szánt rövid történeteket találsz. Az oldal rendkívül egyszerű, nincsenek beugró reklámok, sem elinduló videók. Csak rákattintasz egy történet nevére, és már olvashatod is.

2) Fairy Talez – English Fairy Tales Ezen az oldalon a történetek ABC sorrendbe rendezve jelennek meg. A kíválasztott történet nevére kattintva szintúgy olvasható. Haladó gyermekeknek ajánljuk inkább az oldalt.

Képeskönyvek gyerekeknek angolul:

A továbbiakban pedig bemutatunk pár képeskönyvet, melyek színes és érdekes történetekkel várja gyermekedet. Ezek legtöbbje elérhető Kindle-re és papír formában, sőt, van közöttük olyan, amely elektronikus formában INGYEN letölthető!

Sam Sam and Marzipan

Sam Sam is a four year old boy whose imagination sees his cubby friends, Marzipan (his faithful cat – who also talks), Spoon, Dish and Tock (the cubby wall clock) come to life and join him on each adventure. The cubby house is the first in the series and sees Sam lead his friends on an adventure where seas are filled with chocolate; mountains are made of marshmallow, giant vanilla icebergs and much more. This book is superbly illustrated and children will want to read the story over and over, as they too will imagine sharing Sam Sam’s adventure.

Ide kattintva pedig letöltheted. 

 

The Most Magnificent Thing

Award-winning author and illustrator Ashley Spires has created a charming picture book about an unnamed girl and her very best friend, who happens to be a dog. The girl has a wonderful idea. “She is going to make the most MAGNIFICENT thing! She knows just how it will look. She knows just how it will work. All she has to do is make it, and she makes things all the time. Easy-peasy!”

Ide kattintva megvásárolható.

Home Sweet Home

“Teach Your Kids About the Importance of Home!”

One morning long ago a turtle called Tim.
Took off his heavy shell to go for a swim.
He went down to the lake by the shortest route,
He was wearing a hat and a blue bathing suit.

Ide kattintva tudod megvásárolni.

#5 – Szókártyák

Talán emlékszel még azokra a saját kézzel elkészített szókártyákra, amelyek egyik oldalára a megtanulni kívánt szó, másik oldalára pedig magyar megfelelője került. Nos, már csak az a kérdés, hogy honnan szerzünk szószedeteket, ugye? A Quizlet egy olyan angol szókincsfejlesztő applikáció, amely gyerekeknek is rendkívül hasznos lehet, hiszen játékos formában gyakoroltatja be felhasználóival a kiválasztott szavakat. Másik nagy előnye, hogy a Quizlet adatbázisában megszámlálhatatlan mennyiségű szószedet érhető el, így akár az alkalmazáson belül, akár szókártyákra kimásolva inspirálódhatunk onnan.

A képen kijelöltük, hogy hova kell kattintanod, hogy mások szószedetei, azaz “card set”-ei között böngéssz. Kattints a nagyítóra, majd írd be a kívánt téma nevét, esetleg egy kulcsszót, ami kapcsolódik a témához. Ezeket a szószedeteket 5 féle módon is gyakorolhatod majd, hiszen a Quizlet Flashcards mobilos alkalmazásban te döntöd el, hogy milyen feladattípus segítségével szeretnéd begyakorolni a szavakat. Innen tudod letölteni: Quizlet Flashcards: iOSAndroid

#6 – Telefon, számítógép és konzolok angol nyelven

Azzal,hogy átállítod a telefonok, számítógépek, játékkonzolok és más elektronikai eszközök nyelvét angolra, gyermeked szókincse anélkül fog fejlődni, hogy leülne szavakat tanulni.

Mert hát ugye muszáj elindítani a kedvenc játékát a Playstation-ön, és nem létezik, hogy ne tudjon visszaírni a barátainak a telefonján.

A fiatalok ráadásul még könnyebben alkalmazkodnak az ilyen helyzetekhez, és egyik pillanatról a másikra már nem is zavarja őket az angol kezelőfelület, ráadásul már tudja hová, mire kell kattintani, csak épp most más szó lesz ott helyette.

Személy szerint ennek a módszernek a hatására több száz vagy akár ezer szó már ismerősen csengett, mire elkezdtem angolul iskolában tanulni.

Így biztos vagyok benne, hogy gyermeked is számos hasznos és gyakorta használt szóval tudja majd bővíteni angol szókincsét, mindenféle erőlködés nélkül.

Ezért nincs más hátra, minthogy átállítsátok angolra ezeket az elektronikai kütyüket együtt vagy ha jobb megoldás nincs akkor kicsit gonosz módon egyedül, hogy meglepetésként már az angol felület fogadja. Nem biztos, hogy elsőre örülni fog neki, de hosszú távon biztosan hálás lesz érte.

#7 – Hívj meg anyanyelvi beszélőket (ha van ilyen ismerősötök)

Nem hisszük, hogy magyarázni kell, miért hihetetlenül hasznos ez. Nálunk, a Westportnál is anyanyelvi tanárok tanítanak, így pontosan tudjuk, mekkora különbséget jelent, ha egy gyermek angol anyanyelvű személlyel tud beszélgetni. Ha van tehát ilyen ismerősötök, mindenképp kérd meg, hogy időnként beszélgessen gyerekeddel angolul. Ha esetleg nem lenne ilyen ismerősötök, még mindig lehet levelezőtársat keresni. Az Angol Intézet – a nyelviskola, amely a Westport English School-t is alapította – összeszedte azokat az oldalakat, ahol erre lehetőséged nyílik. Ha érdekel ez a lehetőség, kattints ide a cikk elolvasásához.

#8 – Mindennapi szituációk és játékok angolul

Biztos szokott gyermeked segíteni főzni, szerelni, takarítani, vagy ül melletted esetleg autóban, mentek közösen ide-oda. Ezek a 20-30 perces időszakok tökéletes alkalmat kínálnak arra, hogy gyakoroljátok az angolt a mindennapi helyzetekben. Egyetlen szabály van csupán: kizárólag angolul lehet egymáshoz szólni! És bár vicces helyzeteket szülhet, ahogy rá lesz kényszerülve gyermeked az angol beszédre, az activity-re hasonlító kommunikációból idővel folyékony angol társalgás lesz. Ezek az angol nyelvi játékok a gyerekeknek amellett, hogy érdekesek, még rendkívül hasznosak is, ezért nagyon ajánljuk őket! Az angoltanulás gyerekeknek játékosan sokkal könnyebben megy, ezt tartsd észben!  Ha gyermeked még nagyon kezdő, abban az esetben alap szituációk esetében érdemes ezt kipróbálni. Például ha fociztok, a játék elején tisztázzátok az alap szavakat a témával kapcsolatban (például: kick, ball, goal, shot, nice, run, etc.) Ezeket tudja majd használni gyermeked. Ha kérdez, hibázik, nem emlékszik a szavakra, segíts neki, vagy akár engedd, hogy kijegyzetelje a nehezebb szavakat. Tudtad, hogy sok más játék is játszható angolul? Mint például a bújócska! A kör eleji számoláson kívül – ahol gyermeked elszámol 10-ig – számos más, hasznos kifejezést is meg tud tanulni. Például ezeket: – I can’t find you! (Nem talállak!) – It’s your turn! (Te jössz!) – Come out! (Gyere elő!) – Where are you? (Hol vagy?)

De más szerepjátékok is játszhatók angolul. Vegyünk például egy nagyon gyakori, tipikus gyerekjátékot, amikor gyermeked a boltos, az eladó és a kasszás egyben, te pedig a vásárló vagy. Ez alatt a játék alatt is számos hasznos kifejezést, kérdést sajátíthat el gyereked. Vagy kisebb gyerekek esetén el lehet játszani az állatkerti látogatást a plüss állataival felsorolva, hogy milyen állatokat lehet látni. Légy kreatív, próbáld ahhoz igazítani, amit gyermeked amúgy is szeret. A lényeg, hogy te, mint szülő vedd észre az adandó alkalmakat, hiszen számos játék játszható angolul is, hiszen nem igényel erős nyelvtudást. Sőt, jópár játék nyelvezete pont megfelel annak, amit a gyermeked tanulna az iskolában. (Gondolunk itt a számokra, a jelen idő használatára, alapvető szavakra, kérésre, kérdésekre.)

#9 – Játékos szótanulós kvíz gyerekeknek

A lenti felületen lehetősége van gyermekednek kipróbálni a Quizlet alkalmazást. Ugyan már említettük, hogy például okostelefonra, vagy tabletra letölthető, azonban úgy gondoltuk, hogy a weboldalunkba másolt játékkal ezt be is mutatjuk. Használata roppant egyszerű: egy körben összesen 7 kérdést fog kapni gyermeked. A játékot a “Get started! majd “Got it!” gombokra kattintva tudod elindítani. A képen látható tárgy nevét kell kiválasztani a négy opcióból. Ha gyermeked végzett egy körrel, már indíthatja is a következőt. Más körökben más-más szavak is bekerülnek a kvízbe, így van lehetőség az új szavak tanulására, és az ismétlésre is egyaránt.

Hogyan motiváld gyermekedet az angoltanulásra?

Tedd érdekessé

A nyelvtanulásnak izgalmasnak és eredményesnek kell lennie. Próbálj meg szórakozató, érdekes dolgokat csempészni gyermeked angoltanulásába, hiszen alapvetően játékokkal szeretnek tanulni a gyerekek. Hagyd, hogy ő döntse el, számára melyik játékos angoltanulási módszer szimpatikus, és mihez van épp kedve aznap. Csinálhattok akár versenyeket is, melyben eldől, ki emlékszik több szóra, vagy éppen ki használja a legkevesebbet az anyanyelvét (erre egy jó motivátor, ha a nyertes választhatja a következő játékot).

Kövesd a fejlődését, érdeklődését

Egyrészről azért is nagyon hasznos figyelemmel követni gyermeked fejlődését és érdeklődését, mert ez újabb ötleteket vethet fel a nyelvtanulás terén. Másrészről pedig azért elengedhetetlen, mert fontos látnod, hogy gyermeked mit élvez, és mit nem. Ha csöndesebb, a kártyák, társasok talán élvezetesebbek számára, mint egy szerepjáték. Ha szereti a focit, akkor érdemes például a labdarúgással kapcsolatos szavakat, történeteket tanulni és feldolgozni.

Segíts neki, ahol tudsz

Akár az iskolai feladatairól legyen szó, akár online tananyagok elérésében, megoldásában, biztos vagyok benne, hogy szüksége lesz a segítségedre. Ha csak az iskolában kapott házi feladatot nézzük, a gyerekek sokszor szeretik ezt halasztgatni. Ha bátorítod rá, segítesz neki és jutalmazod őt, sokkal nagyobb kedvvel fog nekiállni a következő alkalommal!

Bármilyen erőfeszítést is tesznek annak érdekében, hogy fejlesszék angolukat, ne kritizáld, inkább bíztasd és dícsérd meg érte. Ettől nőni fog az önbizalma, és élvezni fogja az angoltanulást. Egy olyan gyerek pedig, aki élvezi az angoltanulást, önmagától és a szabadidejében is fog ezzel foglalkozni.

Nyelvtant csak mértékkel

Fiatalabb gyerekeknél nincs szükség arra, hogy kifejezetten nyelvtan feladatokat oldjatok meg. Ők rendszerint a beszédből, dalokból és írott szövegből ismerik meg a nyelvi mintákat. Idősebbeknél már lehet gyerekeknek szánt gyakorló feladatokkal fejleszteni a nyelvtant. Különösen hasznos, ha utána ők maguk tudják elmagyarázni azt kisebb testvérüknek, barátjuknak, hiszen ha valamit el tud magyarázni, azt valóban meg is érti gyermeked. Ha más nem, te legyél a hallgató, akinek el tudja magyarázni a frissen tanult nyelvtani szabályokat.

Take it easy!

Légy türelmes, és fogadd el, hogy gyermeked sokat fog hibázni. Miután sokáig gyakorolt valamit, vagy esetleg pont az iskolában, vagy mások előtt, de hibázni fog. Fontos, hogy megértesd vele, hogy a hibázással nincsen semmi baj, nem fontos állandóan kijavítani sem, hadd mondja végig a kis angol mondatait. Ha leszidod a hibái miatt, nem mer majd beszélni, próbálkozni, mert félni fog a következő hibától, és a reakciódtól. És ha nem mer valaki beszélni egy nyelvet, amit meg szeretne tanulni, az nem éppen az ideális helyzet. Az agy egy hosszú folyamaton megy keresztül, mire megérti a nyelvi mintákat, szabályokat. Légy tehát türelmes gyerekeddel, és segíts neki, hogy minél magasabb szintre fejleszthesse angol nyelvi készségeit.

Angoltanulás gyerekeknek játékosan máshol is:

A Westport English nyelviskolában játékos feladatokon és életszerű szituációs gyakorlatokon keresztül tanulnak angolul a gyerekek, melynek köszönhetően örömteli a nyelvtanulás. Ha szeretne többet megtudni tanfolyamainkról, kattintson ide. Ha szeretnél még több nyelvtanulással kapcsolatos tartalmat, feladatokat, segítséget kapni a blogunkon kívül, melyek gyereked számára hasznosak lehetnek, kövess minket a következő közösségi média oldalakon is: Westport English School Facebook oldala Westport English School Instagram oldala

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként legújabb gyerek angoltanulással kapcsolatos tanácsainkról és nyelvleckékről!

Küldtünk egy emailt, amelyben a feliratkozás befejezéséhez meg kell erősítened email címedet!